Tel. 0181-66 13 25 • Drieëndijk 1a • 3218 LB Heenvliet|arjo@dkct.nl

Tijdens onze veehouderij informatiebijeenkomst op 8 januari jl. was het thema: ‘meer melk per hectare’. In aansluiting op deze ontwikkeling hebben wij een Vredo doorzaaimachine Agri Twin (5,8 meter met packerringrol) aangeschaft in combinatie met een wiedeg.

Wij nodigen u van harte uit voor een demonstratie van de Vredo Agri Twin. Deze wordt gehouden op zaterdag 21 maart van 10.00 tot 15.00 uur bij De Waalhoek, J. van Kreuningen, Oude Waaldijk 13, 3216 LK Abbenbroek.

Wij geven u graag hierbij meer informatie over de mogelijkheden van de machine. De Vredo doorzaai machine DZ Agri Twin beschikt over het dubbele schijven systeem dat het zaad in de grond legt. Daarnaast heeft onze machine een packerringrol die de snede afsluit en de uitstoeling van het bestaande gras bevordert. Dit garandeert een snelle kieming en worteling van het graszaad. Bovendien zorgen de twee  pendelende secties en geveerde schijvenparen voor een hele goede bodemvolging.

Doorzaaien van weilanden is een zeer goed alternatief om kostenbewust grasland te vernieuwen. Ook grasland op minder draagkrachtige gronden zoals zware klei en veen leent  zich bij uitstek om in de lente of herfst doorgezaaid te worden. De indrukwekkende resultaten van het Vredo systeem worden door middel van meerdere (inter)nationale onderzoeken in de afgelopen decennia herhaaldelijk bevestigd (www.graslanddoorzaaien.nl). Uit onderzoek blijkt dat het Vredo systeem een kieming kent van 96% en een verdeling van bijna 98% .

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met  Arjo. Mobiel nummer: (06) 53 40 64 24.

Wij ontmoeten u graag op zaterdag 21 maart. We zorgen voor koffie met wat lekkers!