Tel. 0181-66 13 25 • Drieëndijk 1a • 3218 LB Heenvliet|arjo@dkct.nl
zeepeduinen-slider
teamslider
slider2
slider3
slider4

Kom in de Kas 2014

Wij nemen deel aan Kom in de Kas op 5 april.

Tijdens de ‘Kom in de Kas’ dag willen wij u kennis laten maken met ons gemechaniseerd machinepark.

Dick Klok Cultuurtechniek B.V. is een familiebedrijf met haar oorsprong in het agrarische loonwerk. In de loop van de tijd is het bedrijf breder georiënteerd en is het naast de landbouw actief in de aanleg en onderhoud van de openbare buitenruimte in de breedste zin van het woord.

Wat is er bij ons te zien:

– De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voederwinning.

-Hoe wij omgaan met ‘landbouw’ machines in het dagelijks verkeer, met daarbij specifieke aandacht voor het VOMOL project (veilig omgaan met landbouwverkeer). Dit lesprogramma draait op basisscholen, waarbij wij kinderen, maar ook volwassenen praktische kennis mee willen geven over landbouwverkeer.

– Onze visie op het maatschappelijk verantwoord ondernemen:

• Wat wij doen aan Social Return on Investment (investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt)
• Wat wij doen binnen ons bedrijf met onze afvalstromen, hergebruiken of vernietigen?
• Hoe wij ons bedrijfspand voorzien van duurzame energie

– Hoe onze organisatie bijdraagt aan het onderhoud van recreatie en natuurgebieden op Voorne- Putten.
– Een aantal van onze opdrachtgevers en toeleveranciers zullen hun producten en/of diensten laten zien.

Een groep deelnemers aan Alpe d’HuZes 2014 zorgt dat u het extra naar uw zin heeft op ons bedrijf! Het Farm Frites 4 Alpe d’HuZes zal klaar staan met een vers ‘Farm’ frietje! Op 5 juni 2014 zal dit team de Alpe d’HuZes gaan beklimmen en de bedoeling is om hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dus kom een frietje eten en steun de actie Alpe d’HuZes en de strijd tegen kanker!

Bij de fa. Dick Klok is een leuke familievoorstelling, georganiseerd door De Speelparasol Bernisse voor iedereen vanaf 3 jaar: Nest, door stichting Krijt: De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen wormen en vliegen kan het al helemaal niet. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind? Nest is een grappige en ontroerende voorstelling over dieren, families, bezit en afscheid nemen. Voor iedereen vanaf 3 jaar, entree d 3,- p.p. voorstellingen om 11.00 en 14.00 uur. Kaartjes verkrijgbaar op de locatie. Kom op tijd want vol=vol!